Friday, 12 February 2010

esok cuti..

selamat malam...nk try make up blog tp x pandai lagik..hehe nnt tanya cikgu dia la..tu pun klu dia free nk layan haku skang..so xdpt wat aku bercerita jer la..

ingt nk gerak balik kg mala nih, tp byk menda x setel lg..ulpss bukan hal opis..stress opis sudah hilang..camno makcik nk balik, baju x pack lg, kain x basuh lg, ni datin lina dtg tdo umah lak (hehe tp bkn sbb dia pun..kihkihkih..jgn mare beb) dan yg paling aku malas nk layan JAM nk balik tu...aku kuar opis td dah jam kat tol gombak tu..pelik aku raya cina pun jam...klu aku tgk warna2 kulit drebar2 tu bukannya putih2 pun, mata pun x sepet...maknanya kaum haku la tu...yg sambut segala raya...heheh 1 mesia la katakan...termasuk la aku yg siap amek cuti lg...aku yer la..mmg sambut segala raya...xpe la sok aku balik kg..tu pun ntah 3 jam cam taon lps nk sampe bentong...naik longgar kepala lutut aku nih ha..huhu

so malam ni aku duk umah relax, nk kuar pun malas...cuti ni plan vacation cancelled so aku lepak kg...tgk muka2 yg aku rindu dan sayang...sambil2 tu aku chat ngan cikgu lot ni ha..sesi kaunseling skali la ngan biro pengaduan ngan kaunseling aku nih...bkn apa aku cam terkedu bila sowang member aku suh tgk halaqah tajuk isteri idaman hati...hehe apsal aku lak yg kena tgk, nk tergelak lak aku...nway thanks la...nnt ada masa aku tgk...biro kaunseling aku kata nk join tgk skali..hehe no hal...juz sejak 2 menjak ni rajin lak kawan aku ni ngajak aku wat kije berunsur kekeluargaan nihh...nk setel down dah ke aku nih?? kuang kuang kuang....

perghh panas toii mlm nihh....dah seminggu cenggini..nk kata ujan pun idak ler jugak...huhu...okes nk layan cite sat...nnt mlm ada mood aku cnue...biro kaunseling aku ni pun tgh swing2 tu....hehe ntah apa dia tgh wat kt johor tu...k la..camat malam sume....