Sunday, 5 June 2011

simple vacation wif best fren

salam semua...dah setengah taon jari tak menari dilaman merah aku nih...rindu tapi bz mengatasi segalanya....cuti sekolah datang lagi...diam tak diam dah setahun aku jadik chekgu...tahniah la cik faridahanim...doa2 kan la aku dapat masuk KDC ujung taon nih..tak sabar dah nak blajo nih...bkn apa, utk kompemkan diri dlm dunia pendidikan nihhh...hehe

ermm..cuti2 je terus balik kg, cousin kawen kt jerantut, congratz to both of u, nadhirah ngan ustaz fadzil yer...senang pakcu aku, jalan serentak anak sulung ngan kedua..then pastu apa lagi, plan tertangguh aku and da gang...belayar terus ke laut china selatan, destinasi seterusnya PULAU REDANG...

memang niat kat hati nak bercuti semata-mata, malas nak fikir pasal kijer, pasal sumer menda...sampai pulau, lepak2 isi masa lapang jer la...tup2 satu family tergur kitowang, kata muka ada iras2, adik beradik ek..hahhah maybe dah lebih 10 tahun bersama tu ada lekat sket2 iras tu...dah bocor rahsia kitorang nihh cikgu...kuang2..

cuti kali nihh juz santai giler...datin ngan axtvt tidonya, aku ngan lot, melepak ngadap laut, konon carik ketenangan...duk dlm laut smpi sakit2 badan, dapat main volleyball pun smpi sakit sendi2 tulang nihh...haiyaaa apa nk jadik kitorang nihh...wat perangai kanak kanak ribena lagik...apa raa nak jadik ngan tiga beranak tu...or tiga budak speck tu...hahah dialog encik bongok pada kitorang....sian dia, dh lekat nama bongok pada budak tinted no 9 tu...kuang3...apa pun mcm biasa cuti kitorg mmg sempoi...juz kali ni badan ada sakit2 sket, bak kata masa sembang ngan cik lot, dh tua kot, sakit pinggang driving jauh jauh nihh...ahha ini kaki aku lum baik2 lagi nih, lebam kena cium ngan ikan jos masa kayuh basikal dlm air tak hilang2 lagikkk...huwaaa

apa pun..selamat utk semuanya....rindu pada semuaa..hehe